Zakelijk

Ga jij voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg? Ga dan nu naar een AutoCrew-autobedrijf in de buurt en sluit een pechhulp af die op maat gesneden is voor jou. Als jij het reguliere onderhoud aan je auto laat uitvoeren door een AutoCrew-bedrijf, dan kun je probleemloos AutoCrew Pechhulp afsluiten.
SCHAGEN Heeft u een kind van vier jaar of ouder dat nog geen zwemles heeft gehad? Dan is het nu de hoogste tijd, want in zwembad De Wiel leren we hem of haar veilig zwemmen tegen voordelig prijzen.
Advertorial
Geloof het of niet, maar dit jaar bestaat de SD-kaart alweer 20 jaar. De afgelopen jaren heeft het kaartje een ontzettende ontwikkeling meegemaakt. Of je nu extern geheugen...
DEN HELDER Van eenvoudig tot luxueus, van klein tot groot of van een simpele tot een uitgebreide keukenrenovatie: gedrevenheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Marcel van de Snepscheut en Alex Krigee voorop. Samen bedienen ze het gebied van Den Helder tot aan Alkmaar en omstreken.
SCHAGEN De Frietboet aan de Gedempte Gracht 7 is enige tijd gesloten geweest. Voor de ware frietjesfans veel te lang, maar sinds kort is de zaak weer open. Ondernemer Ruud Kuhnen heeft de zaak overgenomen, de naam is omgetoverd in 'De Frietshop' en iedereen is weer van harte welkom voor misschien wel de overheerlijkste friet van heel Schagen....
SCHAGEN Op de gevel van de nieuwe, gezellige huiskamer in Schagen prijkt trots een gouden pepermolen. Sinds drie maanden is de nieuwe lunchkamer in Schagen geopend en eigenaren Sanne Swart en Barry Hoffer vertellen stralend over hun mooie nieuwe koffie- cadeau- en lunchzaak Peper & Goud aan de Gedempte Gracht 24.
ALKMAAR/DEN HELDER Noordwest Ziekenhuisgroep investeert 230 miljoen euro in de ziekenhuislocaties in Alkmaar en Den Helder. Daarvoor zijn leningen afgesloten bij de Europese Investeringsbank (EIB) en BNG Bank. De gemeente Alkmaar staat voor een deel van de lening garant. Het investeringsprogramma betreft de verbouw van locatie Den Helder, de...
UTRECHT (ANP) Er komen mogelijk acties in ziekenhuizen als er geen nieuwe cao komt voor het personeel. Daarmee dreigt vakbond FNV, die de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) een ultimatum heeft gesteld tot en met 3 juni.
SCHAGEN In Schagen aan Laan nummer 11 is een nieuwe zaak geopend. Jouw Marktkraam is een landelijk initiatief en startte in Leeuwarden in 2013. Ook in Schagen is nu een vestiging geopend. Franchisenemer Bram Verbokkem runt samen met zijn echtgenote Esther Muntjewerf de nieuwe winkel.
ALKMAAR Noordwest Ziekenhuisgroep ontvangt vandaag, woensdag 8 mei, de eerste patiënt van de nieuwe hartkatheterisatiekamer in Alkmaar. Afgelopen maanden bouwde bouwbedrijf BAM de nieuwe unit op het platte dak van de eerste en tweede verdieping van het ziekenhuis. Op deze plek bouwt BAM momenteel nog verder aan een nieuwe 'hybride'...