112

SINT MAARTEN Dinsdag in de namiddag zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de Rijperweg net buiten Sint Maarten. De bestuurder van de zwarte auto is hierbij gewond geraakt en door een ambulanceteam vervoerd naar een ziekenhuis in Alkmaar. 
Advertorial
Geloof het of niet, maar dit jaar bestaat de SD-kaart alweer 20 jaar. De afgelopen jaren heeft het kaartje een ontzettende ontwikkeling meegemaakt. Of je nu extern geheugen...
't ZAND In de nacht van woensdag op donderdag is er rond kwart voor één brand uitgebroken op het terrein van een boerderij aan de Korte Belkmerweg in het 't Zand.
SCHAGEN Op een parkeerterrein aan de Jacob Ruijsdaellaan in Schagen is zondagavond een mevrouw in kritieke toestand aangetroffen. De gealarmeerde hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team met de traumaheli uit Amsterdam hebben de vrouw gestabiliseerd en zij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. 
ZIJDEWIND Langs de N241 in Zijdewind is maandagavond een auto te water geraakt. De bestuurster verloor door onbekende oorzaak de controle over haar voertuig. De auto raakte raakte van de weg en belandde in een sloot. De vrouw werd door medisch personeel nagekeken. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de bestuurster naar...
CALLANTSOOG Op de Noordschinkeldijk tussen Groote Keeten en 't Zand zijn maandag aan het einde van de middag een gepantserd G4S-Waardetransport en een personenauto met elkaar in aanrijding gekomen. De chauffeur van het waardetransport mocht de auto niet verlaten en er werd gewacht tot de politie arriveerde.